Bine ai venit!
Bine ai venit!

Salutare, bine ai venit! Mă bucur că ai găsit în sfârșit ceva util! Căutai un site unde să înveți un limbaj de programare, nu-i așa? Ei bine, aici, pe projava.ro, vei învăța mai multe limbaje de programare, nu doar Java…

Ce vei găsi pe acest site tip blog? În primul rând, scopul acestui site este acela de a reliefa limbajele de programare Java și JavaScript, adică să înveți curat, mult și eficient limbajele Java și JavaScript.

Un alt scop este acela de a te pregăti și ca programator. A învăța un limbaj de programare nu te face programator! Ai nevoie să cunoști anumite principii, tehnici, noțiuni de programare.

În plus, ai nevoie și de o oarecare pregătire matematică. Da, este eminamente esențial să știi matematică dacă vrei să fii bun!

Scopul blogului este ca tu să înveți ca un profesionist. De altfel, sloganul blogului este „Învață să fii profesionist!”. Cu cât ești mai bun, cu atât ești mai căutat!

Mai mult decât atât, mă voi axa și pe zona de web pentru care am pregătite articole de prezentare despre mecanismul întregii tehnologiei web. Mai exact, vei învăța procesul din spatele web-ului.

Ce zici? Sună bine ce ai citit până acum? Stai că mai am…

De asemenea, pe parcurs, voi scrie articole cu și despre Android, pentru a învăța să faci și aplicații de Android. Pentru aplicații de Android poți folosi limbajul Java, dar voi fi pe fază să introduc și limbajul de programare Kotlin. Așadar, avem de lucru mult și bine, iar rezultatul de la final va fi superb din toate punctele de vedere!

Îți mulțumesc pentru că ți-ai făcut timp să vizitezi site-ul projava.ro și mă bucur că ai un interes sporit pentru a învăța să programezi.

Blogul va fi unul static, astfel că la un moment dat nu voi mai pune articole noi, dar probabil că durează câțiva ani de scris continuu…

Spor la învățat! Învață să fii profesionist!

By projava

#JAVA

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Păreri...
Vezi toate comentariile