Cauți servicii SEO?
Cauți servicii SEO?

Cauți servicii SEO? Îți pun la dispoziție o gamă completă de servicii SEO 100% printr-un audit complet (tehnic, on-page și off-page) și optimizare (imediat după audituri)!

Cu siguranță vrei ca site-ul tău să fie în topul căutărilor pe Google… Oare ce zice domnul Google despre site-ul tău? Și eu sunt curios, la fel ca tine.

Pentru a afla cum stă site-ul tău, prima dată ai nevoie de un audit. În ce constă acest audit? Efectuez un audit complet, împărțit în 3 părți (fiecare parte este importantă, dar poți alege o singură parte dacă vrei…):

  1. Audit tehnic: orice site trebuie să fie optimizat din punct de vedere tehnic!
  2. Audit on-page: site-ul tău trebuie neapărat să îndeplinească anumite condiții dacă vrei ca acesta să fie bine văzut în Google!
  3. Audit off-page: domnul Google ține cont de autoritatea site-ului tău și de ce zic ceilalți despre el…

Pentru mai multe informații, îți recomand pagina „Audit SEO” și afli acolo ce include fiecare audit sau parte din auditul complet.

Ce trebuie făcut în urma auditului? Păi orice acțiune are un rost, nu-i așa? Ei bine, după ce termin cu partea de audituri, merg mai departe și m-apuc de rezolvarea problemelor constatate.

Partea de optimizare trebuie să fie una continuă. Bineînțeles, după ce s-au rezolvat problemele evidențiate în urma auditurilor, site-ul are nevoie constantă de optimizare. Cum?

În primul rând, un site are nevoie de conținut proaspăt. Ce fel de conținut? Text. Dacă ai nevoie de articole de blog optimizate SEO, te ajut cu plăcere! Vezi lista cu beneficii gratuite pe care le primești dacă alegi să colaborezi cu mine: BONUSURI GRATUITE.

În al doilea rând ai nevoie de consecvență! E ca la fotbaliștii români… Degeaba dă gol „X-ulescu” în etapa 1, iar următoarele 100 de etape stă pe banca de rezerve din cauză că se crede mare și tare… Nu lăsa euforia succesului să te doboare! Fii calculat și consecvent în orice lucru!

Google este un mecanism care funcționează la foc automat în mod continuu. Plus că mai ai și concurență, deci nu ești singur pe Google, astfel că ai nevoie constantă de optimizare SEO.

Dacă tot ai investit și ai un site, atunci nu neglija partea de SEO! Acționează înțelept!

Pentru mai multe detalii, te rog să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon 075 041 7794. Mulțumesc!

By projava

#JAVA

Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Păreri...
Vezi toate comentariile